VpCI -238 sprej 200 ml, 12/1

Dostupno na zalihi
SKU
C00O196

VpCI-238 stvara vrlo tanki film koji štiti od agresivnog djelovanja okoliša, uključujući industrijske, pomorske i tropske klimatske uvjete. Nova višenamjenska formulacija omogućuje trostruku zaštitu: zaštitu metala od korozije, antistatičko djelovanje i čišćenje površine kontakata.

Ovaj film ne utječe na električne ili magnetske osobine metala. VpCI-238 može se sigurno koristiti za zaštitu nisko-naponskih krugova ili releja bez bojazni za promjene u kondukciji. Može biti sigurno korišten s plastikom, gumom i drugim ne-metalima. U uvjetima zaštite od korozije, VpCI-238 je izvrstan čistač kontakta od ulja i drugih nečistoća. VpCI-238 je efektna zaštita od galvanske korozije za većinu metala kao što su aluminij, bakar, obojeni i neobojeni metali, te zbog toga svoju primjenu nalazi u elektronici.

Vrhunski proizvod koji se jednostavno aplicira i u kombinaciji sa spužvom VpCI-131 djeluje.

OPIS PROIZVODA

VpCI-238 koristi se za zaštitu od utjecaja okoliša, gdje kontinuiranim isparavanjem inhibitora štedi novac, te zaustavlja koroziju. VpCI-238 stvara vrlo tanki film koji štiti od agresivnog djelovanja okoliša, uključujući industrijske, pomorske i tropske klimatske uvjete. Ovaj film ne utječe na električne ili magnetske osobine metala. VpCI-238 može se sigurno koristiti za zaštitu nisko-naponskih krugova ili releja bez bojazni za promjene u kondukciji. Može biti sigurno korišten s plastikom, gumom i drugim ne-metalima. U uvjetima zaštite od korozije, VpCI-238 je izvrstan čistač kontakta od ulja i drugih nečistoća. VpCI-238 je efektna zaštita od galvanske korozije za većinu metala kao što su aluminij, bakar, obojeni i neobojeni metali, te zbog toga svoju primjenu nalazi u elektronici. VpCI-238 je izolator i bez CFC i 1,1,1 trikloretana. Primjena osigurava trenutnu zaštitu od korozije. U slučajevima gdje se mogu pojaviti različite vrste korozija, VpCI-238 može se koristiti sa serijom VpCI 100 (emiteri,spužve) za ekstra dugotrajnu zaštitu.

OSNOVNA PRIMJENA

· Štampane ploče. · Električni kontakti i komponente. · Električni motori. · Dugotrajna zaštita električnih uređaja. · Zaštita bakra, obojenih i neobojenih metala, aluminija, itd. · Povećana zaštita od korozije, manja cijena koštanja od konvencionalnih metoda zaštite od korozije.· Može biti primjenjiv u kontaktu s plastikom, gumom i drugim ne-metalima. · Generatori, električni ormari. · Upotreba spreja nakon završne montaže ili u pogonima kod preventivnog održavanja električnih uređaja.

Alternativni nazivi: antikorozivni sprej, sprej za kontaktne, sprej za zaštitu elektronike

Write Your Own Review
You're reviewing:VpCI -238 sprej 200 ml, 12/1