VpCI 126 – Plavi LDPE vrećice

Dostupno na zalihi
SKU
VpCI 126 – Plavi LDPE vrećice

VpCI-126 termo skupljajuća folija pogodna je za izradu vrećica raznih dimenzija. Pruža zaštitu od atmosferilija za sve vrste proizvoda. Cortec VpCI -126 folija će također štititi od mrlja, gubitka boje i oksidacije do 2 godine. Proizvod je zaštićen tijekom skladištenja jednako dobro kao i tijekom mjesnih i prekomorskih isporuka. VpCI-126 je prozirna folija, što olakšava identificiranje dijelova koji su njome zamotani. Uz to, ne sadržava slobodne amine, fosfonate ili materijale na bazi halogena i nije toksična, reciklira se. Vrećice se mogu izraditi i po mjeri prema potrebama i željama kupca.

KARAKTERISTIKE

Stisnut će se do 80% od originalne veličine· Dobivena s industrijskim stupnjem polietilena niske gustoće (LDPE) za izvrsna mehanička svojstva (tablica) · Izvrsna svojstva skupljanja pri temperaturi 88-116 °C · Stisnut će se uporabom različitih termo skupljajućih alata · Izvrsna prozirnost (< 10% magla) · Izvrsna za primjenu kod termo skupljajućih tunela (ovisno o temperaturi i vremenu zadržavanja) · Folija je reciklirana i nije opasana. Filmovi pružaju dvostruko djelovanje: apsorpcija i VpCI zaštita od korozije. Prozirni plastični filmovi s VpCI -om s multi metalnom zaštitom koji se mogu termički spajati i priviti uz proizvod. Proizvod se najčešće koristi za pakiranje manjih predmeta, strojnih dijelova i slično.

VIJEK TRAJANJA

Vijek trajanja VpCI-126 termo skupljajuće folije je 2 godine.

Odlični rezultati postižu se u kombinaciji sa VpCI-132 spužvama.

Alternativni nazivi: antikorozivna vrećica, antikorozivna plava folija, VpCI folija, VCI folija, plava folija, antikorozivna zaštita, folija protiv korozije, plavi antikorozijski film

Write Your Own Review
You're reviewing:VpCI 126 – Plavi LDPE vrećice