VpCI-126 plavi film, 4mx176mx80my

Dostupno na zalihi
SKU
C132

VpCI 126 – Plavi LDPE termo film
Filmovi pružaju dvostruko djelovanje: apsorpcija i VpCI zaštita od korozije. Prozirni plastični filmovi s VpCI -om s multi metalnom zaštitom koji se mogu termički spajati i priviti uz proizvod. Film se najčešće primjenjuje za pakiranje manjih i srednje velikih predmeta, a može se koristiti i kao jedan od slojeva u kombinaciji s drugim filmovima.

OPIS PROIZVODA

VpCI-126 termo skupljajuća folija pruža zaštitu od atmosferilija za sve vrste proizvoda. Cortec VpCI termo skupljajuća folija će također štititi od mrlja, gubitka boje i oksidacije do 2 godine (ovisno o konstrukciji debljine folije i primjeni). Jednostavna je kao što je i jednostavno stavljanje proizvoda u Cortec VpCI-termo skupljajuću foliju. Proizvod je zaštićen tijekom skladištenja jednako dobro kao i tijekom mjesnih i prekomorskih isporuka. VpCI-126 je prozirna folija, što olakšava identificiranje dijelova koji su njome zamotani. Uz to, ne sadržava slobodne amine, fosfonate ili materijale na bazi halogena i nije toksična, reciklira se.

KARAKTERISTIKE

· Stisnut će se do 80% od originalne veličine· Dobivena s industrijskim stupnjem polietilena niske gustoće (LDPE) za izvrsna mehanička svojstva (tablica) · Izvrsna svojstva skupljanja pri temperaturi 88-116 °C · Stisnut će se uporabom različitih termo skupljajućih alata · Izvrsna prozirnost (< 10% magla) · Izvrsna za primjenu kod termo skupljajućih tunela (ovisno o temperaturi i vremenu zadržavanja) · Folija je reciklirana i nije opasana

VIJEK TRAJANJA

Vijek trajanja VpCI-126 termo skupljajuće folije je 2 godine.

Odlični rezultati postižu se u kombinaciji sa VpCI-132 spužvama.

Alternativni nazivi: antikorozivna folija, antikorozivna plava folija, VpCI folija, VCI folija

Write Your Own Review
You're reviewing:VpCI-126 plavi film, 4mx176mx80my