VpCI-105 plastični emiter

Dostupno na zalihi
SKU
VpCI-105
VpCI-105 emiter je proizvod za zaštitu od korozije metalnih komponenata i dijelova, koji se nalaze u zatvorenim neventiliranim kućištima, upravljačkim ormarima po pogonima i kutijama s raznim alatom. Jedan emiter štiti prostor od 150 litara.

OPIS PROIZVODA

Aktivna tvar emitera VpCI-105 hlapi i zasićuje unutrašnjost prostora stvarajući zaštitni monomolekularni film na svim površinama i udubinama i na ovaj jednostavan način
štiti od korozije kompleksnu i skupu elektroničku opremu tijekom rada, transporta ili skladištenja. VpCI-105 je mali patentirani plastični emiter s propusnom Tyvek membranom kroz koju pare
inhibitora hlape u prostor, dok se istovremeno vlaga i zagađivači u zraku adsorbiraju na njemu. VpCI-105 daje dugoročnu zaštitu od korozije,čak ako je prisutna sol i vlaga.

NAČIN PRIMJENE

Instaliranje VpCI-105 emitira je vrlo jednostavno i pogodno. Primjenu treba učiniti što je ranije
moguće, prvenstveno tijekom proizvodnje ili sastavljanja opreme. Jednostavan odabir
prostora unutar uređaja kojeg treba zaštiti od korozije. Površina na koju se lijepi VpCI-105 mora biti čista i bez krhotina. Skini zaštitu s ljepljive trake na spužvi i zalijepi na čistu površinu. Za obujme veće od 150 l instaliraj još jedan VpCI-105. Ako zatvoreni prostor nije potpuno hermetičan ili se često otvara, zamjenu VpCI-105 treba napraviti prije isteka vremena od 24 mjeseca. Nakon montaže ili zamjene emitira sprejem VCI-238 nanijeti vrlo tanak film po unutrašnjosti uređaja.

PAKIRANJE I SKLADIŠTENJE

Pojedinačna dimenzije sa samoljepljivom trakom na poleđini: 58 mm x 20 mm.
Pakiranje: 20 komada u kartonskoj kutiji.
Zaštita: 150 litara

Write Your Own Review
You're reviewing:VpCI-105 plastični emiter