Plinski plamenik Ripack 2500

Dostupno na zalihi
SKU
A00855

Plinski plamenik Ripack 2500 odličan je alat za pakiranje. Posebno dizajnirana mlaznica omogućava brzo i učinkovito pakiranje. Ripack 2500 opremljen je tehnologijom "hladne mlaznice" za neusporedivu sigurnost. Sa svojim inovativnim sustavom za brzu izmjenu upaljača bez alata, iskoristite pouzdan i robustan pištolj za skupljanje. Koristi se za pakiranje od malih paketa, paleta, brodova, velikih metalnih konstrukcija, u građevini, brodogradnji, za uklanjanje starih slojeva boje. Koristi se za visokofrekventne poslove. Snaga podesiva od 34 do 60 kw. Težina alata 940 gr.

Visoka razina sigurnosti. U slučaju oštećenja crijeva boca se automatski zatvara. Također čim se otpusti prekidač alat se odmah gasi. Posebni ventil sprječava zaplitanja crijeva alata.

S jedinstvenim sigurnosnim sustavom, pištolj Ripack 2500 nudi najvišu razinu sigurnosti za ovu vrstu alata. Naš sigurnosni regulator jamči sigurnost i stalno prati tlak u plinskoj boci i tlak u uređaju. Otkrivanje kvara uzrokuje automatsko isključivanje plina. Osim toga, automatski će otkriti tlak u plinskoj boci i može isključiti dovod ako nije ispravan. Vaš je proizvod zaštićen od pregrijavanja bez ograničenja za vas ili dodavanja manometra. Usmjerivač topline od nehrđajućeg čelika ostaje hladan čak i kada se koristi dulje vrijeme (svjetski patent) sprječavajući bilo kakav rizik od opeklina izravnim kontaktom s mlaznicom. Pouzdanost proizlazi iz ove jedinstvene konstrukcije koja nas izdvaja i od ostalih proizvoda na tržištu. Mogućnosti korištenja su brojne u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Usmjerivač plamena pruža stalnu, visokokvalitetnu širinu grijanja. Bez vršne topline ili koncentriranog grijanja, naša tehnologija je jedinstveno razvijena za skupljanje filmova. Ne razvijamo baklje ili alate za dugi plamen i usmjeravamo svoj razvoj na pakiranje, za skupljanje vaših filmova na paletama.

Alternativni nazivi: ručni plamenik za pakiranje, ručni plinski plamenik, brener za pakiranje, plamenik za pakiranje

Write Your Own Review
You're reviewing:Plinski plamenik Ripack 2500