PE folija koekstrudirana

Dostupno na zalihi
SKU
F5H128

Višeslojne LD PE folije izrađuju se tako da se istovremeno izvlači nekoliko slojeva koji se spajaju u jedan sloj. Tehnologijom koekstrudiranja dobivamo znatno kvalitetnije proizvode od jednoslojnih proizvoda dobivenih standardnim postupkom. Služe za skupno i pojedinačno omatanje različitih roba industriji. Folije se namijenjene zaštiti roba od vlage, prašine i vremenskih utjecaja. Cijena koekstrudiranih folija nešto je viša po kg od standardnih, ali budući da su čvršće prilikom pakiranja dovoljni su i tanji filmovi od standardnih pa je u konačnici cijana pakiranja jeftinija, a proizvod kvalitetno zapakiran. Ulaganje u kvalitetu se uvijek u konačnici isplati. Koekstrudirane folije su uz bolja mehanička svojstva i sjajnije od standardnih što je oku ugodnije.

Značajke: prilikom zagrijavanja materijal se skuplja i priljubljuje uz proizvod skupljena folija je vrlo čvrsta i drži paket kompaktnim i sigurnim materijal se skuplja uzdužno i poprečno prema zahtjevima i potrebama kupca folije su transparentne ili s tiskom dodatkom UV stabilizatora povećana otpornost na vremenske utjecanje od 6 do 12 mjeseci mogućnost mikroperforacije i dodatne obrade mogućnost recikliranja nakon upotrebe težine rola mogu se izraditi prema potrebama kupca vrlo kvalitetno rješenje za pakiranje

Alternativni nazivi: Coex termo film, LDPE termo troslojni, termo coex folija, višeslojna PE folija, PE Coex toplinski rastezljivi filmovi, troslojna PE folija, višeslojna čvrsta PE folija.

Write Your Own Review
You're reviewing:PE folija koekstrudirana