Cor-Pak VpCI tablete

Dostupno na zalihi
SKU
VpCI-CP

Svenamjenski VpCI za više metalnu primjenu. Umeće se u pakete. Bez nitrita, ne zagađuje, za obojene i crne metale. Tableta pruža odličnu zaštitu od korozije za proizvode koji se sastoje od više vrsta metala. Jedna tableta štiti do 7 litara prostora.

OPIS PROIZVODA

Cor-Pak® tablete osiguravaju izvanrednu, suhu zaštitu metala unutar ambalaže. Upotrebljavajući VpCI tehnologiju, ove jednostavne za upotrebu tablete osiguravaju zaštitu od korozije za obojene i neobojene metale do 24 mjeseca. VpCI isparava i potom se veže na metalne površine, djelujući čak i na nepristupačnim površinama. Zaštitni monomolekularni sloj nije potrebno uklanjati prije obrade. CorPak® tablete ne sadrže nitrite, fosfate i silikate, sigurne su za upotrebu i primjenu.

TIPIČNA PRIMJENA

Cor-Pak® tablete su dizajnirane da štite proizvode, komponente ili sklopove koji su pakirani u naborane kartonske kutije, plastične omote i vreće te plastične i drvene spremnike.

PAKIRANJE I SKLADIŠTENJE

Cor-Pak® tablete su pakirane otprilike 1,000 tableta po boci, četiri boce po kartonu. Nije preporučljivo skladištiti u uvjetima ispod 150 °F (66 °C). Vijek trajanja Cor-Pak® tableta u neotvorenim bocama je do 24 mjeseca.

Alternativni nazivi: VpCI tablete, tablete inhibitor korozije, tablete protiv korozije

Write Your Own Review
You're reviewing:Cor-Pak VpCI tablete