Alat za vezanje OR-T 260, za traku od 12 do 16 mm

Dostupno na zalihi
SKU
AORT260

Vrhunski profesionalni alat OR-T 260 potpuno je obnovljen nasljednik najboljeg svjetskog modela OR-T 250. Alat jamči najjednostavnije i najbrže rukovanje. S velikim brojem poboljšanja u smislu rada i tehnologije već danas definira standarde u suvremenoj tehnologiji industrijskog pakiranja. Alat je razvijen za univerzalne profesionalne potrebe vezanja PP i PET trakama širine od 12 do 16 mm, debljine od 0,5 do 1 mm. Raspon sile zatezanje je od 400 do 2500 N. Savršeno balansiran uređaj težak je samo 3,8 kg i puno je bolje zaštićen od pada.

S povećanjem ili smanjenjem pritiska prstiju na gumbu napetosti, brzina stezanja se prilagođava. Cijeli raspon brzine, tj. Od 0% do 100%, varira. Kad se gumb napetosti pritisne do kraja, dosegnuta je maksimalna brzina stezanja. To daje operatoru savršenu kontrolu nad procesom vezanja. To je naročito povoljno za pakete osjetljive na pritisak, ali i za usklađivanje paketa i kutnika prije nego što se primijeni maksimalna sila stezanja.

Novom omiljenom tipkom, simbolom zvijezde na zaslonu, može se definirati druga postavka za vezanje trake za sve raspoložive parametre uređaja (napetost, vrijeme zavarivanja, način rada). Dodirivanjem gumba možete brzo prebacivati između ta dva programa. Tako se može bez dodatnog vremena pakirati različite proizvode, kao što su lagane i teške palete, ili mijenjati između dvije različite trake za vezanje iste širine. Novi digitalni zaslon sada se nalazi na stražnjoj strani uređaja tako da su sve električne i elektroničke komponente fizički odvojene od mehaničkih komponenti na prednjoj strani uređaja. Novi zaslon je apsolutno pogodan za industrijsku uporabu i lako se rukuje u rukavicama. Posebno vrijedi spomenuti postotni prikaz napunjenosti baterije. Električne i elektroničke komponente u stražnjem dijelu alata uključujući bateriju visokih performansi od 18 V, zaštićene su od prskanja vode. Vlaga na zaslonu, npr. Zbog kišnih kapi, automatski se raspršuje, a kućište sada gotovo potpuno okružuje Boschovu najmoderniju bateriju. Zanimljiv detalj: Jednostavnim pritiskom na bateriju izlazi iz kućišta samo 1-2 cm, tako da je sigurnosni uređaj električno odspojen s baterijom, dok istodobno osigurava da akumulator ne može pasti iz kućišta. Kako biste potpuno uklonili bateriju, potreban je drugi pritisak na crveni gumb oslobađanja baterije.

Također u ponudi nudimo model Orgapack baterijskog alata OR-T 130 koji je namijenjen za spajanje trake gdje je potrebno nježno zatezanje. Najčešće se koristi kod vezanja voća i povrća, bijele i crne tehnike i slično. Razvija silu zatezanja do 1200 N. Koristi trake široke od 9 do 13 mm, debljine od 0,4 do 0,8 mm.

Za vezanje iznimno teških tereta kao alternativa vezanju čeličnim trakama koristi se model OR-T 450. Primjenjuje se najčešće u građevinskoj, drvnoj i metalnoj industriji. Ovaj model može zatezati iznimno čvrste trake do 19 mm širine i 1,3 mm debljine. Razvija silu zatezanja do 4500 N.

Alat OR-T 260 ima novu upravljačku ploču koja prikazuje ne samo set snage stezanja u običnom tekstu. Također ima inovativni prikaz u stvarnom vremenu napetosti trake koja se trenutačno primjenjuje u trenutačnom postupku vezanja. Pomoću stupčastog grafikona operator može trajno očitati učinkovitu silu stezanja tijekom postupka stezanja. Po prvi put u alatu za vezanje, korektno umetanje trake signalizirano je. Ako se ovdje pojavi neispravna oznaka umetanja trake, na novom zaslonu poravnavanja trake pojavljuje se crvena oznaka. Ako je traka za nošenje pravilno umetnuta, ovaj pokazatelj se isključuje.

Alat OR-T 260 prati glatki rad procesa vezanja i signalizira operatoru pomoću zelenog osvijetljenog zaslona pravilno izvršenje zavarivanja i hlađenja dvaju krajeva trake. Ako rukovatelj prijevremeno završi ciklus vremena hlađenja, uređaj za vezanje će uključiti zvučni signal, a zaslon će postati narančast. Poruka o pogrešci koja se pojavljuje u isto vrijeme može se potvrditi i izbrisati samo uklanjanjem i ponovno umetanjem baterije, što bi trebalo potaknuti operatera da uvijek obratite pažnju na korektno postavljanje trake za vezanje.

Dostupna dodatna oprema za baterijski alat OR-T 260:

dodatna baterija
nosač ovjesa
zaštitni poklopac donjeg dijela kućišta
balanser
komplet za pretvorbu širine trake od 9-11 mm

Tehnički podaci: težina alata uključujući i bateriju: 3,8 kg dimenzije (dxšxv) 370 x 141 x 135 mm težina uključena baterija 3,8 kg način vezanja: trenjem motor: 1 motor, bez četkica zatezanje: od 400 do - 2.600 N brzina zatezanja na pritisak prsta: 0 - 220 mm / s. punjač 230 V s hlađenjem zraka za akumulator 18,0 V / 2,0 Ah Li-Ion vrijeme punjenja baterije oko 15-30 minuta kapacitet baterije 200 - 800 vezova (ovisno o napetosti) trajanje baterije: do 2.500 opterećenja za traku PP (polipropilen) u. PET (poliester) širina trake: 12-16 mm debljina trake: 0,5-1,0 mm

Alternativni nazivi: alat za varenje trake bez spojnica, alat za vezanje bez uporabe spojnica, baterijska vezačica PP i PET trake, ručni akumulatorski alat za vezanje trake bez spojnica, baterijski alat za vezanje PET i PP trakom bez spojnica.

Write Your Own Review
You're reviewing:Alat za vezanje OR-T 260, za traku od 12 do 16 mm