Alat OR47 za vezanje čeličnim trakama 13 do 19 mm

Dostupno na zalihi
SKU
A0R004

Vrlo kvalitetan alat služi za vezanja paketa standardnim i jačim čeličnim trakama. Praktično i vrlo dobro rješenje jer prilikom vezanja nisu potrebne spojnice. Traka se usiječe u traku. Vrijeme vezanja je vrlo kratko. Koristi se za prilikom potreba za učestalim vezanjem.

Značajke: način vezanja bez spojnica (usijecanjem trake o traku) sila zatezanja : 6500 N težina 3,5 kg natezanje i spajanje uz minimalan napor ergonomičan dizajn, izbalansirana težina dimenzije Savjet (Primjena): Za produljenje vijeka trajanja alata, alat je potrebno držati čistim i urednim. Graničnike na prednjoj i stražnjoj strani alata potrebno je podesiti tako da spoj uvijek bude u sredini trake. Prilikom korištenja alata u prašnjavim uvjetima nakon korištenje korisno ja alat ispuhati zrakom i podmazati.

Alternativni nazivi: vezačica za čeličnu traku, ručni aparat za čeličnu traku, vrhunski alat za pakiranje čeličnim trakama bez spojnica, uređaj za vezanje čeličnom trakom, kvalitetan ručni natezač za čeličnu traku, pribor za vezanje čelične trake

Write Your Own Review
You're reviewing:Alat OR47 za vezanje čeličnim trakama 13 do 19 mm